Kies een groep:

Sloebers

eerste en tweede leerjaar
De jongste groep van de Chiro zijn de sloebers. Het zijn de kinderen van het eerste en tweede leerjaar. Ze spelen meestal op het Chiroplein of in het park en gaan soms al eens een wandeling maken in het bos. Ook gaan ze op weekend en op kamp.

Speelclubs

derde en vierde leerjaar
Alle kinderen van het derde en vierde leerjaar. Ravotten, knutselen, balspelen zijn de belangrijkste troeven van deze groep. Af en toe een activiteit op verplaatsing en natuurlijk een weekend en als hoogtepunt het jaarlijkse kamp.

Rakwi's

vijfde en zesde leerjaar
Deze jongens en meisjes van het vijfde en zesde leerjaar zijn in staat om alles te doen. Ze trekken er al eens op uit met de fiets en hebben geen schrik van regen of wind. Ze zijn 1 brok energie!

Tito's

eerste en tweede middelbaar

Alle pubers van het eerste en het tweede middelbaar. Ze gaan op verkenning met de fiets en beleven elke zondag geweldige avonturen. Ze proberen hun grenzen te verleggen. Op kamp gaan ze ook op tweedaagse.

Keti's

derde en vierde middelbaar

De jongens en meisjes van het derde en vierde middelbaar. Ze trekken er elke week op uit en gaan op verkenning in de omgeving. Ze doen mee aan wedstrijden maar ook worden ze gedropt op onbekende plaatsen.

Aspi's

vijfde en zesde middelbaar
De oudste groep van de Chiro of de jongeren van het vijfde en zesde middelbaar. Ze worden voorbereid om later leiding te worden, maar blijven zich natuurlijk uitleven in de activiteiten. Ze trekken er meestal op uit met de fiets, auto, bus, trein en verkennen zichzelf en ook een stukje van de wereld.